Sinds 1989 specialist in de verkoop – verhuur – service van industriële machines

6 generaties van ondernemen!                       jaa

Daar het ondernemen bij de familie Martens sterk aanwezig was besloot ook Pascal Martens op eigen benen te staan door de oprichting van een handelsonderneming.

Martens Industrie werd in 1989 door Pascal Martens opgericht en is in al die jaren uitgegroeid tot de specialist in de verkoop – verhuur – service van heftruck en intern transportmateriaal.

De familie Martens is reeds 140 jaar actief in de productie en verkoop van land-, tuinbouw en industriële machines.
Door de ondernemingszin van thuis uit besloten beide zonen Henri en Rochus Martens eind 1800 de eerste handdorsmachine in Limburg te verkopen. Begin 1900 werden allerlei landbouwmachines geproduceerd, later aan de lopende band. De bekende Martens dorsmachines waren een waar begrip.
De landbouwfabriek stelde meer dan 100 personen tewerk. De machines werden zelfs geëxporteerd naar Frankrijk, Duitsland en Spanje.

De 5e generatie, Pascal Martens richtte een nieuwe handelsonderneming op nl Martens Industrie NV en groeide uit tot een waar begrip in heftrucks en tuinbouwmachines.
Zoon Olivier volgde met de oprichting van OMX in 2014. OMX specialiseerde zich in de verkoop, verhuur en herstellingen van hoogwerkers.
Bezoek zeker : www.omx.be

Wanneer Pascal Martens de pensioenleeftijd bereikt neemt Olivier Martens de aandelen over.

Niet enkel verkoop en verhuur van machines maar ook onderhoud en herstellingen zijn binnen het bedrijf van primordiaal belang.

Er staat dagelijks een gespecialiseerd team klaar dat zorgt voor de best mogelijke service zodat de werking van de machines gewaarborgd blijft.

Het technisch team beschikt over een volledig uitgeruste werkplaats en modern uitgeruste servicewagens zodat onderhoud en/of herstelling ook ter plaatse kan gebeuren.

Het team van Martens Industrie staat steeds voor jullie klaar